Stem på årets motorsykkel

Femten motorsykkelmagasiner verden over skal stemme på hvilken sykkel som for dem fortjener utmerkelsen årets beste motorsykkel 2007. Magasinene velger blant de syklene de har testet i løpet av året. Bike er selvfølgelig plukket ut til denne prestisjetunge kåringen, men også du kan delta.

Ranger dine tre favoritter
For første gang i IBOTYS historie har publikum over hele verden muligheten til å stemme frem sin egen International Bike of the Year. På websiden du finner link til under kan alle som vil rangere sine tre favorittsykler fra 2007.

Det hele er enkelt og gjort på et minutt eller to. Alt du må gjøre er å skrive inn navn, adresse og e-postadresse og rangere dine tre favorittsykler. Din favoritt gir du fem poeng, den nest beste får tre poeng og nummer tre får ett poeng.

Stem til nyttårsaften
Når avstemningen er avsluttet blir de tre motorsyklene som har fått flest poeng i hvert land hentet ut og gitt samme poengsum som forklart over.

Motorsykkelen som til slutt får flest poeng når alle land er opptelt blir kåret til lesernes IBOTY 2007. Det er mulig å stemme til 31.12 2007.

Resultatene blir annonsert i slutten av januar 2008.

Hvilke motorsykler får din stemme?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser