Spennede oppgjør i 125-klassen

En av de to er allerede sikret sin første VM-tittel søndag. Tredjemann i mesterskapet, Tomoyooshi Koyama (KTM), er for langt bak poengmessig til å kunne slåss om de edleste medaljene i år. Faubel vant løpet på denne banen i finaleløpet i 2006.

Casey Stoner (AUS) er allerede mester i MotoGp, og jakter på sin seier nummer 11 for sesongen. Det tangerer i så fall Valentino Rossis rekord i antall seire på en sesong.

Siste løp i 250
Jorge Lorenzo (SPA) tok tittelen for andre år på rad i 250 og kjører sitt siste 250 løp for denne gang. Han tar steget opp i MotoGp klassen og blir teamkollega med 7 ganger verdensmester Valentino Rossi.

Sturla Borch Fagerhaug kjører også sitt finaleløp i årets Red Bull Cup på samme bane lørdag kl 16:15.

Det er planlagt et kort opptak fra dette løpet mellom 250 og MotoGp løpet søndag.

Vi ønsker ungkalven lykke til i helgen og håper på et toppresultat. Kan han være vår neste fører i VM?