Speed Motorcenter inviterer til MC-fest lørdag 23.april!

Det ventes fullt hus og stormende jubel på Speeddagen 23 april!

Pressemelding:

Etter et større koronautbrudd blant de ansatte ble det nødvendig å utsette arrangementet som i utgangspunktet skulle vært holdt 9.april. Nå gjøres butikken i Sandefjord klar for årets største event og inviterer til MC-fest førstkomne lørdag!

Speeddagen, eller Speed-weekend som den tidligere het, har blitt arrangert i flere tiår. For mange kunder blir det et etterlengtet gjensyn med arrangementet som hvert år har fylt butikken og samlet mange hundre motorsykkelinteresserte til Sandefjord.

MC-entusiaster i alle aldre, med eller uten motorsykkel er invitert til en skikkelig fest. For anledningen stiller også butikkens største leverandører av kjøreutstyr, sikkerhetsutstyr, ekstrautstyr til MC samt dekk og deler opp med kompetanse og et ekstra utvalg. Som forhandler av både Yamaha og BMW vil flere av årets MC-nyheter stå utstilt.

Daglig leder på Speed Motorcenter, Thor Liverød og alle ansatte, gleder seg til å invitere kunder fra nær og fjern, spesielt etter en påtvunget 2års pause på grunn av covid-19:

«Det blir god stemning og en skikkelig kick-off på sesongen! Vi klinker til og kjører årets største salg, her blir det muligheter for å gjøre noen virkelig godt kjøp. Hos oss er kaffen alltid klar og det blir mulighet for å kjøpe enkel mat og drikke. Vi ønsker velkommen og håper mange vil ta turen!»

Speed Motorcenter har over 3000kvadratmeter med lager, verksted og utstillingslokale fordelt på to etasjer og ligger lett tilgjengelig rett ved E18. Adresse Skolmar 30, 3232 Sandefjord

Butikken holder åpent fra 10:00-16:00.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser