Speed Dagen 2019

Lørdag 4 mai arrangerte Speed Motorcenter i Sandefjord den årlige Speed Dagen. Været spilte delvis på lag – det var kjølig, men himmelen var blå og etter hvert som timene gikk og solen fikk litt mer tak steg besøkstallet i takt med temperaturen. Speed Dagen er et populært arrangement og trekker besøkende fra hele Sørøst-Norge. De fleste av Yamaha og BMW’s modeller var tilgjengelige for prøvekjøring,et lite gatekjøkken var satt opp i et lunt hjørne og det ble flittig besøkt.

At man har en F800GS er ikke til hinder for å ha lyst på en F850 GS, et tema Terje Bredal og Kristin Wiik diskuterte

Speed Motor Center, med Terje Bredal i spissen klarte, som vanlig, å lage en fin ramme rundt det som etter hvert er blitt en tradisjon hos firmaet i Vestfold. Importørene var også til stede: Representanter fra Spare Parts Service, Ruco Scandinavia, Norsafe, Jofama og Helite sørget for god informasjon om egne produkter og de var travelt opptatt hele dagen.

Det var tett med folk inni butikken også – nye og brukte sykler er alltid interessant å diskutere

Plassen foran og rundt butikken var tettpakket med motorsykler og sitteplasser ved bordene var mangelvare. Bekjentskaper ble vekket fra vinterdvalen, mer eller mindre sanne historier skvatt frem og tilbake og bordene, sykler ble beundret og kommentert – stemningen var akkurat som den skal være. Maskinutvalget gikk fra klassisk Yamaha 350RD LC totakt twin til de største touringmaskinene utrustet med alt tenkelig utstyr.

Yamaha 350RD LC – sjelden vare og i hvert fall i så fin stand!

Speed Dagen har etter hvert blitt en form for en-dags treff: Besøkende kommer fra alle kanter og kjører alle slag sykler. Vi gratulerer Speed Motorcenter og Terje Bredal med nok en vellykket gjennomføring av et populært arrangement og gleder oss til neste år!

Gledelig å se at unge MC-interesserte også finner veien til Speed Dagen. Vi tar dem som et bevis på at der faktisk er rekruttering. Heldigvis!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser