S&P Hyperstrada – hybridotarden

Den lille italienske produsenten Style and Preformance (S&P), har tidligare bare vært spesialisert mot produksjon av ettermarkedstilbehør som fotpinner, styrkroner, bremsekalipere med mer.

Nå har de derimot tatt steget inn i byggebransjen også Grunnmaterialet er, tro det eller ei en Multistrada, som er foredlet til det produsenten kaller «S&P Hyperstrada».

Mye karbon
Bortsett fra det avskallede utseendet så er det svingen fra Ducati Monster S4R som stikker seg ut litt ekstra. Kåpene har gjennomgått det produsenten selv beskriver som «Italian – special bodywork», der setet er gjort om og tanken har krympet til ti liter. En stor del av komponentene er i karbon og det to-rørs avgassystemet er «one of a kind».

Den feite forgaffelen på 50 millimeter kommer fra Marzocchi, bremsene tilegnes Brembo – med to 320 millimeters skiver foran og en 245 millimeters skive bak. Hjulene er selvsagt værstinger fra Marchesini.

Tørrvekten angis til 185 kilo (en vanlig Hypermotard ligger på 179 kilo). Hele ombygningspakken med tilbehør koster 12,600 Euro, kostnader for montering kommer i tillegg.

Hva synes du, galskap uten mening, eller galskap med mening?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser