Sondre Haga nummer to i sesongavslutningen

Sondre “Gekko” Haga, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen er de tre største navnene i norsk trial for tiden. Etter en ekstremt jevn sesong kunne alle vinne i helgen, og søndag endte siste runde i Norgescupen med snaue ti prikker i differanse mellom disse tre.

Alle har tatt hver sin tittel i år. Sondre Haga vant X-Trial i hjembyen Sandnes, Andersen ble norsk mester, mens Pedersen vant nordisk og Norgescupen.

– Det er spennende når det er så jevnt. Jeg kjørte sammen med Pedersen nesten hele søndagen. Kjente presset da jeg så ham kjøre to vanskelige seksjoner på null rett før jeg skulle ut, sier Haga.

Haga er åpen om at målet var å vinne alt i år, men han er likevel ikke skuffet over andreplassen.

– Andreplass er jo ikke det jeg siktet på, men kan ikke klage for mye av den grunn heller. Det har vært så jevnt mellom oss tre i hele år at alle vet at den som vinner er den som har kjørt best den dagen.

Neste helg skal Sondre kjøre VM i Arco di Trento i Italia. Her er målet å avansere på sammenlagttabellen, og da trenger han en god dag.

– Maks fokus og vekk med alle småfeil, så tror jeg at jeg kan klare det, avslutter Sondre Haga i pressemeldingen fra teamet.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser