Sondre Haga klatrer i VM

Etter en sterk sjetteplass i kvalifiseringen på lørdag var forventningene høye på søndag. Med en utmerket plassering i Frankrike forrige helg i tillegg, var 19-åringen fra Sandnes klar for å gjøre en topp innsats. Men dessverre gikk ikke alt riktig vei, og Haga endte som nummer elleve av 21 utøvere.

– Er egentlig ikke skuffet. Har alltid slitt på såpass løst underlag. Kjøringen satt bedre enn den har gjort før på sånt underlag. Midt på tabellen er fortsatt et sterkt resultat, alt sett under ett, forteller Haga i pressemeldingen.

Neste helg er det en av få frihelger, men etter det skal Haga i aksjon under EM i Italia. Sommeren gir lite tid til trening og avslapping.

– Et nytt reisemål hver helg gir ikke tid til mer enn maksimum to-tre dager med trening i uka. En skade vil også være mye mer kostbar, så treningen blir heller ikke like hard, uttaler Haga.

Helgens beste nordmann ble Håkon Pedersen på åttende plass. Haga lå rett i hælene på ham frem til siste seksjon, men på grunn av det han selv kaller teite feil, holdt det ikke helt inn. Sammenlagt ligger Haga nå på tolvte plass, rett bak Pedersen.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser