Sondre Haga i rute til EM

I fjor kom Sondre Haga på femteplass sammenlagt i europamesterskapet i trial. Allerede neste helg braker første runde i EM løs i Casteolli, rett utenfor Barcelona. I år er målet å komme seg på pallen. Han mener at oppkjøringen har vært betydelig bedre i år sammenlignet med de forrige sesongene. Likevel må han gjøre noen små justeringer for å være med å kjempe om en medalje.

– Denne helgen fikk jeg bekreftet at formen er bra før første runde i EM. Jeg må likevel få opp det generelle kjørenivået mitt, forteller Haga på telefon fra Spania, i teamets pressemelding.

Konkurransen Santigosa har vært en realistisk prøvelse før neste helg, da det er mange av de samme utøverne Haga konkurrerte mot som stiller til start i EM. Den største forskjellen er at de fleste seksjonene er ganske annerledes enn de vil være i europamesterskapet. De er nemlig mindre krevende enn det han er vant til.

Rogalendingen vil ha fokus på det han gjorde bra i dette løpet frem mot neste helg.

– Jeg kommer til å ta med meg at jeg har hatt et bra løpsfokus, og at jeg har vært flink til å planlegge løpene mine, avslutter Sondre Haga.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser