Sondre Haga fornøyd med 20. plass

Før løpet hadde «Gekko» Haga som mål å ende blant topp 15. Selv om han ikke klarte å innfri dette, var han likevel ganske fornøyd etter konkurransen.

– Kjøringen i dag var egentlig enormt bra. Alle løypene hadde høy vanskelighetsgrad. I tillegg var det enormt jevnt på resultatlistene. Med noen få feil mindre kunne jeg fort ha havnet flere plasser opp på lista, uttaler han i pressemeldingen.

– Alle løypene hadde høy vanskelighetsgrad. I tillegg regnet det litt, og da ble det småglatt. Mange av løypene foregikk i en elv, og der var det heldigvis godt feste, sier han.

Bare seniorklassen neste år
Denne sesongen var Sondre Hagas siste i juniorklassen.Han mener han har lært mye av å kjøre EM i år.

– Jeg vet hva jeg må trene på til neste år. Jeg skal trene veldig hardt i vinter, og jeg vet at hard trening kan utgjøre store forskjeller på resultatlistene. Neste år går jeg for å bli EM-mester, sier den ambisiøse 16-åringen.

Allerede neste helg er det duket for ny konkurranse. Da arrangeres nemlig NM og Norgescup i Kristiansand, og der har «Gekko» Haga målene klare.

– I Kristiansand er målet å vinne NM for junior, og å bli blant de fem beste i eliteklassen i Norgescupen, sier Hommersåk-gutten.

Foto: Annette Gilje Haga
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser