Sol, Sommer og Speeddagen!

Det var sol og sommer når Speed inviterte til den tradisjonelle Speeddagen som avsluttet årets Speed-uke som bl.a. bydde på prøvekjøringer av årets nyheter fra BMW og Yamaha. (Foto: Elisabeth Saglie Nilsen)

I går arrangerte Speed MC i Sandefjord Speeddagen, som i år samlet 1000-1500 som var innom denne nydelige lørdagen. Det var stinn brakke når arrangementet startet kl. 10. Da MC-avisa/Bike var innom kl. 14 var det mye av trøkket roet seg, men det var ennå god stemning og vafler og pølser gikk ned på høykant.

Det var mange leverandører tilstede og folk fikk hjelp av representer fra Helite, Norsafe, Ruco, SPS, Dunlop, Muc-Off og Travellight. Wima var den eneste MC-klubben som var tilstede, mens Straand Hotel var der og reklamerte for Hub Ridig og Straand-Treffet. Ride 4 Kids Norway som arbeider for å gi barn og unge som trenger det, en opptur i hverdagen var også på plass med egen stand.

Helite er norges største leverandør av air-bag vester. De har fått stor oppmerksomhet i det siste da importørforeningen MCF har gått ut og anbefalt alle motorsyklister å bruke air-bag. På tirsdag (30.04) ser du Knut Ulvøy Johansen fra Helite Norge på God Morgen Norge på TV2. På bildet er Knut sammen med datteren Ine Ulvøy. (Foto: Elisabeth Saglie Nilsen)

Her er vår billedkavalkade fra Speeddagen 2024:

Speed tok i bruk sitt lagerlokale i 2. etasje og hadde et skikkelig utstyrs- og delesalg. Her var det mye snadder til gode priser!
I den ene enden av BMW-avdelingen i 1 etasje traff vi på Terje Ødegård fra Dunlop-importøren Starco.
Yamaha-avdelingen ligger i 2. etasje og her var det mye å velge i.
Viggo Hjermstad og Ole Fredrik Hennum fra Ruco var på plass og hjalp kunder med info om bl.a. Ixon, Scott og Nolan. (Foto: Elisabeth Saglie Nilsen)
Wima (Women’s International Motorcycle Association) ble startet i USA på 30-tallet, og kom til Norge i 2019. Den er av de mest aktive MC-klubbene i Norge, og var på plass på Speeddagen! (Foto: Elisabeth Saglie Nilsen)
Mai Britt Rove var på plass for organisasjonen Rides 4 Kids. Rides 4 Kids er en frivillig organisasjon med lidenskap for å gi barn og unge som trenger det, en opptur i hverdagen. (Foto: Elisabeth Saglie Nilsen)
Travellight leverer AIO-5 Lite Smart Riding System som kan brukes av både Android og iPhone-brukere. Et smart system som vi anbefaler alle å ta en titt på. På Speed sin NETTBUTIKK (klikk her) finner du mer info om produktet. Michal Cudek var på plass fra importøren.
Daglig leder Thor Liverød (t.v.) og eier Terje Bredal (midten) var fornøyd med både været og oppslutningen på Speeddagen 2024. Her sammen med Bianca Dymek som er leder for Wima Vestfold/Telemark. Terje kunne også opplyse at årets Speeddag var den mest besøkte noensinnne. (Foto: Caroline Olsen)
Trulte var så fornøyd med alle vaffel- og matrestene under bordene at hun måtte i bilen etter 10 minutter!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser