Snart klar!

Harley-Davidson Pan American – settes i produksjon 22. februar

Det kan se ut til at en tre-årig ventetid snart er over: Harley-Davidson har sagt at den nye offroadtoureren Pan American skal settes i produksjon 22 februar. Før det skal sykkelen vises for publikum (nok en gang) 19. januar. Med det bør en tre år lang teaser kampanje og utsettelsesperiode være over.

Seriøs konkurrent? Tiden vil vise!»

Ingen vet hva vi kan vente oss – alt som er sagt fra HD er at sykkelen har en 60 graders V-twin med «mer enn 145 hk og 122 Nm. Effektmessig ligger den sånn rundt BMW-sifre,
men motorkonfigurasjonen og data gir grunn til å vente en brutal sterk motor på lavere turtall. HD har gjort et stort nummer av å vise bilder hvor sykkelen svever i luften over røft terreng og prøver dermed å understreke at de regner Pan American som en seriøs utfordrer i segmentet. Chassis-konfigurasjonen, hvor motoren er bærende element, kan tyde på at HD har tatt dette med vektreduksjon på alvor og det vil i så fall være et velkomment avbrekk fra tradisjonell HD engineering. Sammen med Pan American skal Harley-Davidson også lansere 1250 Custom – en aggressivt stylet naken sykkel som har samme motor som Pan American.

1250 Custom – lanseres sammen med Pan American 22. februar

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser