Slutt for Stiggy Racing Honda

Stiggy satset høyt, da han før 2009-sesongen utvidet teamet til å kjøre både i Supersport og Superbike-VM. Dessverre kom satningen på feil tidspunkt økonomisk, til tross for at både Leon Haslam og Anthony West leverte gode resultater i henholdsvis Superbike og Supersport.
– I fem år har Stiggy Racing Honda team deltatt på høyeste nivå, men ikke desto mindre har omsteninghetene bragt oss i en veldig vanskelig situasjon og vi er nødt til å trekke oss fra VM i 2010, sier Johan Stigefeldt.

Han har tatt beslutningen etter en grundig dypdykk i teamøkonomien. Dobbeltsatsningen har kostet mer enn det smakte og Stigefeldt mener at det økonomiske ikke er løst tilfredsstillende av teamets investorer. .

I 2010 skal Johan Stigefelt jobbe som teknisk sjef for Reitwagen Motorsport BMW, som stiller opp i Superbike-VM med Andrew Pitt og Roland Resch som førere. Som kollega får Stigefelt tidligere Superbike-fører Peter Goddard. Etter sigende vil flere av Stigefelts tidligere medarbeidere få oppgaver i BMW-teamet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser