Slår rot i Norge

Eller var vi egentlig det? Uansett troppet reaktøren og undertegnede opp for å dekke at Eurosport endelig har skjønt at det norske markedet er verdt å satse på.
At det også ble servert champagne, tapas, kaffe og kake visste vi selvsagt ingenting om…

I første omgang betyr rotfestet i Norge at all norsk kommentering kan gjøres fra Norge. Tidligere har de norske røstene reist til Stockholm for å gjøre dette, men nå står to flunkende nye kommentatorbokser til disposisjon. Forskjellen? Nei, ingen stor forskjell, men neste gang du ser MotoGP så vet du i hvert fall at Terje Ødegaard og Rolf Kåre Valderhaug sitter i Oslo og ikke i Sverige. Med mindre de ikke sitter ringside da, for det hender det også.

Hadde redaktøren og jeg visst at fintfolk som snorklipper Bjørn Einar Romøren skulle være tilstede, hadde vi selvsagt byttet ut hettegenserene våre med blazer, men så var det dette med invitasjon da. Motorsykkel-Norge er heldigvis ikke veldig stort så redaktøren hadde tilfeldigvis snappet opp ryktet via en av sine mange informanter. Så der stod vi da. Champangebrisne og vel forsynt med spanske pølser og franske oster.

Gratulerer med nytt kontor da Eurosport.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser