Skisser av Matchless nye motorsykkel

Som vi rapporterte allerede i mai, er britiske Matchless på vei tilbake. I 1966 ble produksjonen lagt ned, men i 2012 ble rettighetene til merket kjøpt av Malenotti-familien, og de startet da kleskolleksjonen Matchless London.

Nå tar de imidlertid skrittet tilbake til motorsyklenes verden. MCN har kommet over skisser av den nye modellen, som heter Model X Reloaded. Den opprinnelige Model X ble produsert fra 1929 til 1940, da andre verdenskrig satte en stopper for dette. Designerteamet skal være inspirert av denne modellen, og motoren skal være en S&S-motor på 1916 kubikk.

Reloaded har flere annerledes og unike løsninger. Blant annet en mindre støtdemper ved salen, og en større demper montert horisontalt under motoren. Foran sitter en 12-stemplet kaliper.

Matchless ønsker å gi føreren valgfrihet, og har derfor gitt Model X Reloaded doble fothvilere, et par foran i gliderstil, og et par konvensjonelle bak. Salhøyden er justerbar fra 740 til 800 millimeter for å matche de doble fothvilerne. Også styret er justerbart i høyde og vinkel.

Forventet presentasjon blir i Milano i begynnelsen av november.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser