Skal Bike fikse sykkelen din?

Slapp av, vi i Bike kan hjelpe deg!

Det finnes mange unnskyldninger for ikke å ta vare på motorsykkelen sin. Noen er gode, andre rett og slett elendige. Kanskje mangler du en bra garasje, eller kanskje er det pengene det skorter på. Ja, kanskje har du ikke verktøy som passer til hendene dine…

Uansett hvilken grunn du måtte ha, så står sykkelen din der og støver ned, halvrusten og oppgitt. Det en gang så blanke krommet skinner ikke like sterkt lenger og den stygge sprekken i kåpen er fortsatt like sjenerende.

Føles oppgaven for tøff? Hvordan i alle dager skal du få til dette?

Hjelpen er nær
Hjelpen kan være nærmere enn du tror. Vi i Bike vil ikke at du skal ha en forsømt motorsykkel, vi vil at den skal være en ressurs både du og den fortjener. Der tilbyr vi, i samarbeid med MC OSLO, deg som abonnerer muligheten til å få din motorsykkel fikset igjen.

Alt du må gjøre er å skrive til oss i Bike og fortelle oss hvem du er, hvilken motorsykkel du har, hvilke problemer den har og hvorfor vi skal hjelpe akkurat deg. Dessuten må du sende meg ditt abonnentmentsnummer og et par bilder av sykkelen.

Avbildet og omtalt i Bike
Plukker vi ut deg og din sykkel, står du for transporten til og fra MC OSLO, samt at sykkelen er registrert og forsikret. Du må også være forberedt på at du og sykkelen vil bli avbildet og omtalt i Bike, samt at du vil få tilbake en mc i mye bedre stand enn den du leverte fra deg.

Søknadsfristen for dette unike motorsykkelprosjektet er 15. november 2012 og sendes til eskil@bike.no

Kom igjen – gjør det i dag – hva venter du på?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser