Simon Andrews er gått bort

Det var under Superstock-racet på North West 200 i Nord-Irland at Andrews krasjet i fjerde runde om bord på sin BMW. Rett etter krasjen ble Andrews undersøkt av leger på stedet. Andrews ble fløyet med helikopter til Royal Victoria Hospital i Belfast.

Natt til søndag opplyste arrangøren at Andrews familie satt ved hans side på intensivavdelingen. Det ble rapportert at tilstanden var bedre, og han måtte ikke lenger ligge i respirator.

Men mandag morgen døde Simon Andrews som en følge av de alvorlige skadene.

Andrews ble født 14. august 1984 i Worcester, England. Allerede da han var fire år begynte han å kjøre motorsykkel, og han startet å konkurrere i 16-årsalderen.

– Roadracing lå i blodet hans, og Simon foretrakk veier foran banekjøring. Han var fullstendig klar over risikoen, men han elsket utfordringene, forteller Andrews far Stuart.

I 2011 kjørte Andrews for første gang på North West 200, og i tre år har han deltatt i Isle of Man TT. Han har også kjørt i British Superbikes og World Endurance Championship, det siste sammen med Honda TT Legends. Andrews ble 29 år gammel.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser