Seks på rad for Marquez ved Sachsenring

Da Marquez ankom den tyske banen i fjor, jaktet han på sin niende påfølgende seier i 2014-sesongen. På samme tidspunkt i år er imidlertid oddsene dårlige for at Marquez skal ta sammenlagtseieren, men spanjolen har ikke til hensikt å gi opp. Han virker å være tilbake i toppform, og vil ikke gjøre det enkelt for Movistar Yamaha-duoen i andre halvpart av sesongen, selv om han ligger 65 poeng bak Rossi etter dagens race. Han hadde en god følelse helt fra starten, og da han først hadde opparbeidet seg en luke, konsentrerte han seg bare om å holde avstanden ned til resten.

Dani Pedrosa kan også skilte med gode resultater fra Sachsenring, og i dag tok han andreplassen bak teammakker Marquez, etter å ha passert Jorge Lorenzo midtveis i racet. Han prøvde også å ta opp kampen med Valentino Rossi, men klarte ikke å komme seg forbi italieneren.

Med Rossis tredjeplass i dag har han økt sammenlagtledelsen til 13 poeng, siden Jorge Lorenzo endte som fjerdemann.

Klikk deg inn på www.motogp.com for å få samtlige resultater, bilder og førernes egne uttalelser i kjølvannet av sesongens tiende MotoGP-helg. Nå tas det sommerferie frem til 9. august – da kjøres neste MotoGP-race på Indianapolis Motor Speedway i USA.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser