Seiersrekken brutt i årets sjette race

Jonathan Rea vant gårsdagens race etter en svært spennende duell med Chaz Davies, som uheldigvis krasjet på tampen av racet, mens Marco Melandri og Tom Sykes la beslag på de to andre pallplassene.

Dermed var resultatene så langt at Rea sto med fem av fem seire i år, etter å ha pustet Chaz Davies i nakken under mesteparten av racet i går. Den walisiske Ducati-føreren krasjet i nest siste sving i nest siste runde. Dermed lå Rea 47 poeng foran Tom Sykes da gårsdagen var over.

Ellers var noe av det mest dramatiske i går at Xavi Fores måtte stoppe på tampen av racet på grunn av tekniske problemer som førte til at hans Ducati Panigale R tok fyr.

Under dagens oppgjør måtte Jonathan Rea finne seg i at seiersrekken så langt ble brutt, da Chaz Davies kjørte inn til seier etter å ha startet som tiendemann på griden. Rea tok sølv, mens Marco Melandri nok en gang kunne stige opp på pallen, denne gangen som nummer tre.

Spenningen holdt seg gjennom hele racet, men til slutt kunne Davies krysse mållinjen et halvt sekund foran Rea.

Foran neste racehelg på Assen om fire uker leder Rea sammenlagt med 145 poeng, Chaz Davies har 95, mens Tom Sykes følger hakk i hæl med 91 poeng.

Klikk deg inn på www.worldsbk.com for å få en fullstendig rapport fra begge racene.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser