Sander får VM-sjanse!

Sander ble tidligere i år innlemmet i teamet Hartleman Motoren, med støtte fra Yamaha Europa. Med dette teamet skal satsingen foregå i EM og Dutch Masters. Men det er flere innen Yamaha som har lagt merke til karen fra de dype Siggerud-skoger: Sander er nå hentet inn som erstatter for en skadet Anton Gole, og skal stille i kommende VM-runde i MX2-klassen (250cc). Denne gang for teamet I FLY JK RACING.

18-åringen har riktignok fått med seg en VM-runde tidligere, i 85-klassen, men dette blir muligens en opplevelse som får det til å kile litt ekstra i magan?

– Vel, jeg vet ikke helt hva jeg skal føle. Dette kom ganske så brått, jeg fikk jo tilbudet sist helg. På en måte er VM mye av det samme som EM. Jeg kjørte for eksempel mot ti av VM-førerne nå under Dutch Masters i helga. Men statusen er jo på et helt annet nivå, da. Det er tross alt det største man kan være med på!

Sander forteller videre at han satser på en topp 20-plassering i utgangspunktet. Vi prater VM-poeng! Da er det godt å vite at man stiller med skikkelig redskap. Og det gjør helt klart Sander om dagen. Han har som nevnt blitt tatt inn i varmen hos Yamaha Europa og får tilgang på det beste materialet:

– Yamahaen er jo helt rå! Selv helt standard er den konkurransedyktig så det holder, men med det samme oppsettet som fabrikkførerne har, så er den helt verst! En rakett!

Så,da er det bare for oss vanlige dødelige å sette seg ned i godstolen, skru på Eurosport eller motorsport.tv til helga, og heie. Startgrinda dropper klokken 13.00 søndag …

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser