Ryktene går: Kawa GPZ900R?

Slik mener Young Machine at en retroversjon av GPX900R kan komme til å se ut.
Berre lækkert!

Kawasaki leverte GPZ900R til ivrige kjøpere over hele verden i ikke mindre enn 20 år. Den ble opphav til Ninja-navnet og hjalp med å skape sportssykkel segmentet. Den var også den uoffisielle stjernen i Top Gun (og mye tøffere en Tom Cruise…). Vi vet ikke sikkert, men det er mulig at Kawasaki planlegger en gjenfødelse av den ikoniske modellen – kanskje på linje med det som ble gjort med Z900RS.

Ryktene fra Japan hevder i hvert fall at så er tilfelle og Kawasaki har sluppet en snodig video med oversikt over alle GPZ900R modellene. Det japanske bladet Young Machine – som vanligvis er svært godt underrettet når det gjelder hva som skjer i fabrikkene i Japan – har laget en datagenerert tegning som viser hvordan de tror modellen vil se ut.
Det ville vel være naturlig å bruke ZX10R som utgangspunkt, tune motoren til det vi kaller sportstouring og gi oss en gate-orientert sportssykkel med full kåpe. Ideen er faktisk ikke så umulig som det kan virke og dessuten – 80 talls look er in for øyeblikket.
Og med det ønsker vi alle våre lesere en fredelig og God Jul.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser