Ryggsmertene fra helvete

Etter at jeg kom hjem fra hytta, luftet jeg bremser og clutch og byttet hydraulikkvæske; noe verre enn dette virket det ikke å være. Rakk en kveldstrening i finværet på tirsdag, mest for å se at motorsykkelen funket. Jeg har jo kommet i gubbealderen med ditto lidelser. Våknet tirsdag med ryggsmerter fra helvete, og det ble ikke akkurat bedre av at jeg 1) løp til jobben og 2) prøvde å kjøre enduro på kvelden.

Noen som har tips om hvordan en blir kvitt ryggsmerter? Det mest irriterende er at jeg ikke helt vet hvordan jeg klarte å pådra meg disse. Løp riktignok 14 kilometer på asfalt mandag kveld, men det burde man vel klare uten å bli 30 år eldre, kan en si. Er det slik det er å være gubbe?

Har nå prøvd både med massasje, salve og Voltaren, men selv om det oppleves som bedre i dag, så føler jeg meg som en 70-åring. Dette borger ikke så godt for helgens treningsleir i Orsa. Men jeg har i det minste lært meg latinske navn på muskler, det er da noe. Ellers er jeg for det meste bare en grinete gammel gubbe, og tror jeg må begynne å kringkaste advarsler til folk.

Men tror jeg bestiller en massasje til før dette skjer.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser