Rusten Ullevålseter misfornøyd med egen prestasjon 

Pål Anders uttaler i teamets pressemelding at han er rusten og at sykkelen føles tung. Han føler seg imidlertid motivert til det som venter ham videre; store, myke og herlige ørkendyner, og kanskje en sandstorm.

Etappe 1 var på 610 kilometer, og gikk fra Nador til Domaine Moulay, inklusive en fartsetappe på 86 kilometer.

Pål Anders Ullevålseter startet først i racets første etappe, men ble raskt tatt igjen av to førere, og endte på tredjeplass 02.15 bak etappevinner Teddy Gev Sella. Det er ett år siden Pål Anders satt på rallysykkelen sist, så målet de første dagene er å ta det med ro slik at han blir mindre rusten. Han klarte dette fint i går, men var likevel ikke fornøyd med egen kjøring. Navigeringen var det imidlertid ingen ting å si på. Etappen gikk ikke i Ullevålseters favoritterreng; det var små veier, svinger og mye grus.

– Jeg gruer meg litt til i morgen, det er kaldt og jeg kjører ikke fort nok. Jeg må nok forberede meg på å holde litt igjen til rusten er borte, men det er vanskelig, for de foran meg kjører fort, så vi får se hvordan det går i morgen, uttalte han selv etter avsluttet etappe i går.

Følg Africa race på: http://www.africarace-live.com.

Oppdateringer om Pål Anders skjer fortløpende på https://www.facebook.com/PAULLEVALSETER/?fref=ts

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser