Royal Enfield Himalayan 2021

Himalayan i en av årets ferger: Pine Green

På denne tiden har det kommet så mange nyheter at det ryker av nettet og den ene er større og sterkere og mer velutstyrt enn den andre. Midt oppi dette kommer en mail fra Royal Enfield som informer oss om at den mest ydmyke (og kanskje den mest elskelige) av alle verdens adventuresykler er oppgradert for 2021. Om vi holder narr av sykkelen? Langt fra! Royal Enfield er verdens største produsent av små/mellomstore sykler og Himalayan er en av firmaets bestselgere på verdensbasis. Det burde vel bevise at det er ikke alltid det er størrelsen det kommer an på?

Himalayan – 24,3 hester, 411 ccm, 64.900,- NOK og en av Royal Enfields bestselgere

Det er ikke snakk om oppgraderinger som får verden til å riste i grunnvollene – det dreier seg i hovedsak om en Euro 5 godkjenning og et tillegg i form av Royal Enfields navigasjonssystem Tripper Navigation. Det bruker Google Maps som base og kommuniserer med mobil via Royal Enfield app. Instruksjoner kommer i form av piler og avstander.

Tripper, til høyre på instrumentpanelet. Veiledning med piler og avstand. Enkelt og effektivt – som sykkelen

Men der er mer: Sjaltbar ABS som kan kople ut ABS på bakhjulet slik at en kan leke med drifting hvis underlaget er løst nok. Tykkere polstring i salen er også et pluss – adventureseter er ikke alltid de mest komfortable. Ny vindskjerm skal sørge for at det som finnes av fartsvind blir til mindre sjenanse, veltebøylene er gjort smalere og ergonomien forbedret. Den sjarmerende lille bestselgeren med 411 ccm og 24,3 hester har 32 Nm moment og leveres i nye farger for 2021.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser