Rossi+Yamaha+Marlboro=sant?

Selv om Rossi offentlig har virket positiv til Ducatiens utviklingsmuligheter, spesielt etter møtet med Audi/Ducati-bossene under Tysklands GP, så er det noe som skurrer. Han skal være direkte misfornøyd med både utviklingen og kontakten med De Høye Herrer i Ducati… Og han ønsker seg en Yamaha.

Så da Philip Morris` Marlboro-ansvarlige, Maurizio Arrivabene hadde “hemmelige” møter med både Rossi og Dorna under Mugello-helgen, begynte ryktene å svirre. Yamaha har ikke hatt en hovedsponsor siden Rossi forlot teamet i 2010, men med en Valentino Rossi tilbake, ser sigg-giganten en mulighet for bedre reklame enn med Ducati. Skjønt, direkte reklame for tobakk er jo ikke lovlig. Men litt rød lakk, og noen hvite striper er lov…

MotoGP trenger Rossi
Møtene under helgen i Italia skal ha handlet om en eneste ting; føreren Rossi. Med dagens økonomiske situasjon, så burde det være klart at alle som kommer draendes med millionbeløp blir hørt. Om man får Rossi på en konkurransedyktig maskin, så vil sirkuset fortsatt generere interesse og kroner. Honda er tydeligvis ikke et alternativ, da setene er tatt av Pedrosa og wonderboy Marquez for 2013. Da er det vel bare et alternativ igjen. Yamaha. Så får Jorge Lorenzo heller bli snurt. 

Om Marlboro kommer med rundt 14 mill. euro i lønn til Valentino, og litt “sukker” til, så kan man jo nesten regne med at det blir godt mottatt. Når en med stor pengesekk sier “Hopp!”, så hopper man.

Men hva med Spies da?
Spies er vel på vei ut. Resultatene holder nok ikke mål. Man kan også nevne utfordrerne til setet hans, med Crutchlow og Dovizioso i første rekke. Men … Rossi høres vel noe bedre ut? Briten har jo også fått et tilbud fra Ducati. Så en av Ducatiførerne er garantert på vei bort. Det meste tyder på at det er Rossi, selv om Hayden er uten kontrakt for neste sesong. Men man må ha i bakhodet at han er enormt viktig for Ducati USA.

Edit: This just in:
Selv om plassene i HRC-teamet er tatt, kommer nå selveste HRC-bossen Shuhei Nakamoto med følgende melding:
-Jeg ønsker å samarbeide med Valentino…. Neste sesong kan vi ikke få plass til Rossi i Repsol-teamet, men jeg er klar for å tilby ham en fabrikksykkel i et satelitt-team. Dette i følge franske Moto Quotidien.

Hva tror du?  

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser