Rossi til Ferrari i 2015?

I forbindelse med at Ferrari (antakelig) nok en gang skal delta i prototypeklassen som kjøres på LeMans, er de på utkikk etter førere som kan bidra med både sponsorpenger og skaffe god mediaomtale. Nå går ryktene om at en av førerne i stallen blir Valentino Rossi. I tilfelle blir Rossi kanskje på lag med Fernando Alonso.

Rossi har flere ganger levert varene under testkjøring av en Ferrari F1-bil, og han kjørte en Ferrari 458 GT3 i 2012-utgaven av Blancspain Endurance-serien.

Ferrari har ikke kjørt i Le Mans-prototypeklassen siden 1973, og de uttalelsene som er kommet fra fabrikken bærer bud om deltakelse med en helt egen stall.

Marc Webber, som har kjørt F1 i mange år og skal kjøre en Porsche i den kommende LMP1-serien i 2014, skrev forleden følgende på Twitter: "Great to hear that Ferrari looking to return to Le Mans racing too?? Driver line up for 2015/16 @alo_oficial and  @ValeYellow46  #willwork". Virker som kan kan ha kjennskap til ting vi andre ikke vet?

Rossi har tidligere uttalt at resultatene fra de første seks racene i 2014 vil bli avgjørende for hans fremtid innen MotoGP; se link til denne artikkelen. Så vil tiden vise om det er hold i ryktene om overgang til Formel 1.


 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser