Rossi i sjette himmel

«Scusate il ritardo», fritt oversatt til «beklager forsinkelsen», var sitatet trykket på Rossis t-skjorte under feiringen av sin sjette sammenlagtseier i MotoGP. Teksten spilte naturlig nok på den to års ventetiden fansen har gått gjennom siden sist superstjernen tok hjem pokalen.

Selv setter han triumfen helt i toppen av sine mange store prestasjoner.
– Det er helt klart en stor triumf, kanskje på høyde med 2004 da jeg vant min første med Yamaha, sa Rossi etter å ha slått alle, inkludert Casey Stoner og Dani Pedrosa på Motegi i Japan.

Hard kamp
– Det var en hard kamp i dag, som det har vært i hele år, så jeg er veldig glad. Vi har jobbet hardt med Yamaha og hele teamet for å kunne prestere på alle baner og under alle forhold. Løpet i dag var en hard kamp, akkurat som det har vært i hele år med Stoner og Pedrosa.

Seieren smaker kanskje ekstra godt, i og med at mange trodde Rossi-hegemoniet var over for godt. Det har «the doctor» tilbakevist til fulle i år og har heller ingen planer om å hvile på lauvbærene. Allerde i dag kjører han nye tester for å være best mulig rustet til de siste løpene i 2008.

Hva synes du om Rossis triumf?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser