Rossi er klar for Yamaha!

Etter over et år med rykter, synsinger, falske twitringer og det meste, var det Ducati som først sendte ut sin pressemelding i dag(Utdrag):

"I det MotoGP-serien venter på å starte opp igjen, 19 august og runden på Inianapolis, vil Ducati annonsere at samarbeidet med Valentino Rossi er over etter endt 2012-sesong.
Ducati ønsker italieneren lykke til med de nye utfordringene som venter, og i mellomtiden vil teamet fortsette å gjøre sitt beste for å forbedre seg mot slutten av sesongen…."

Så fulgte Yamaha opp med følgende(Utdrag):

"Det er med stor glede Yamaha Motor Co., ltd kan bekrefte at italieneren Valentino Rossi har skrevet under for Yamaha Factory Racing MotoGP Team for 2013 og 2014…."
Lin Jarvis uttaler blandt annet:
"Dette er atter en gang suverene nyheter for Yamaha.
I juni greide vi å signere Lorenzo for 2013-14, og nå kan vi bekrefte at Rossi blir her de neste to årene. Vi har dermed prestert å sette sammen et sterkest mulig team for å kjempe om seiere, og å promotere Yamaha….."
http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/news/newsdetail.jsp?Component=tcm:78-506707&PageTitle=Yamaha%20Factory%20Racing%20Press%20Statement

Så da var det avgjort. Og dermed kan vi vel regne med nye signeringer ganske så raskt(?), da det nå blir lettere å få på plass de siste "brikkene" i de forskjellige teamene. Eller er det meste egentlig i boks, uoffisielt?

Hva tror du? Vil Rossi hevde seg helt i toppen igjen, på Yamahaen?

 


 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser