Riska Motorsykkelklubb til topps i lag-NM

På forhånd hadde laget som mål om å kjempe om en pallplassering. Sander Meling, Kjartan Mikkelsen, Henrik Haga og Sondre «Gekko» Haga kjørte for Riska i går.

-Jeg er kjempefornøyd. Vi trodde ikke gullet var innen rekkevidde, men i dag leverte vi varene, uttaler Sondre Haga fornøyd etter konkurransen.

Stabil kjøring
Lag-NM ble arrangert av Trøgstad trialklubb. Samtlige førere kjørte to runder à 12 seksjoner. De tre beste resultatene fra hvert lag ble tellende. Det var sol og opphold hele dagen, noe som gjorde det lettere å prestere.

– Det var mye røtter i løypene, og de var glatte. Ellers synes jeg løypene var gode, og vanskelighetsgraden var ikke for høy, sier «Gekko» Haga.

Etter første runde lå Riska Motorsykkelklubb på tredjeplass, men en meget solid andrerunde sørget for at det endte med seier.

– I dag kjørte jeg veldig stabilt, og hadde stor nøyaktighet i det jeg foretok meg, fortsetter Sondre Haga.

I dag skal «Gekko» Haga kjøre ny individuell konkurranse. Da arrangeres sjette og siste runde i norgescupen, og dette er også sesongens siste konkurranse.

-Jeg har som mål om å ta en topp fire-plassering, avslutter Sondre Haga optimistisk.

I pressemeldingen nevnes også at Riska Motorsykkelklubb tok sølv i juniorklassen i går. Laget besto av Anders Paulsen, Stian Paulsen, Daniel Tangen og Mats Nilsen. I dameklassen ble det en femteplass, og laget besto av Seline Meling og Hanne Haga.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser