Rent bord for Sondre Haga i Danmark

Etter individuelt gull på lørdag ble det samme resultat i lagkonkurransen i Randers. -Jeg er utrolig fornøyd med helgen. Jeg sitter igjen med to gullmedaljer, og i tillegg var det veldig lærerikt å kjøre i uvante løyper, uttaler dobbeltvinneren fra Hommersåk.

En utrolig bra sisterunde avgjorde
Norge har tidligere tatt sju gull på rad i lagkonkurransen i nordisk mesterskap, og var dermed storfavoritter. I lagkonkurransen kjørte utøverne fra samme land etter tur gjennom de samme løypene, og de tre som leverte best resultater ble tellende i sammendraget. Alle førerne var gjennom 12 seksjoner med to runder hver. Etter en litt treg start imponerte Norges juniorlandslag stort i sisterunden.

– Vi kjørte en OK førsterunde og lå to prikker bak svenskene. I andre runde kjørte vi fantastisk, og vant til slutt med 12 prikker foran Sverige, fortsetter Sondre Haga

De andre som kunne feire gullmedalje var Kjartan Mikkelsen (Riska Motorsykkelklubb), samt Julian Berntsen og Petter Bjerlin (OMS Trialklubb).

EM til helgen
Allerede kommende helg er det EM i Belgia, og Sondre Haga skal kjøre både ungdomsklassen på lørdag og seniorklassen på søndag.

– Målet er å vinne ungdomsklassen. I seniorklassen blir målet å gjøre det bedre enn sist (16. plass), avslutter Sondre, som har ambisjonene i orden og ser frem til neste helg.
 
 
 
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser