Redding og Espargaro MotoGP-debuterer

Cal Crutchlow erstatter Nicky Hayden som fabrikksfører hos Ducati neste sesong. I går testet han Ducatien for første gang, og kjørte et hakk saktere enn Dovizioso – 0,797 sekunder fra raskeste rundetid, som ble satt av Jorge Lorenzo.

– Selvsagt er situasjonen helt annerledes enn det jeg er vant til fra før, men jeg er veldig fornøyd med å få jobbe med Ducatis fabrikksteam, sier Crutchlow. – Teamet har vært flinke til å lytte til mine tilbakemeldinger, og jeg drar nytte av deres råd og erfaringer. Jeg er veldig fornøyd med måten vi jobber på. Vi kan ikke endre ting over natten, men i dag var et positivt første skritt.

Redding og Espargaro tok skrittet opp i MotoGP.
Søndag var de Moto2-førere, men i går tok Scott Redding og Pol Espargaro steget opp i MotoGP. Scott Redding skal kjøre for Gresini Honda på Hondas nye produksjonsracer RCV1000R, mens Espargaro overtar for Crutchlow hos Tech3 Yamaha.

– Det er enkelt å sammenligne Moto2-sykkelen med RCV1000R, for de er helt ulike. Det er en helt annen maskin, og på grunn av det prøvde jeg å tilnærme meg sakte, men sikkert, sier Redding. – Det er synd at fysikken ikke er nullstilt ennå, men jeg jobber systematisk og uten å presse på for mye.

– I dag var en helt spesiell dag i min karriere, og det var helt utrolig endelig å få kjøre en MotoGP-sykkel, sier Espargaro. – Jeg har sett frem til å få jobbe med Monster Yamaha Tech 3, og jeg følte umiddelbart at de har et svært høyt profesjonelt nivå og utrolig god støtte fra Yamaha.

Rossi med ny teamsjef.
Det var nye tider også for Rossi, som søndag kjørte sitt siste race med teamsjef Jeremy Burgess. Mandag var Burgess erstattet med Silvano Galbusera – Rossi og Galbusera jobbet sammen i en kort periode da Rossi testet Yamahas Superbike.

– Dagen var veldig følelsespreget, det var noe annerledes. Vi har jobbet lenge med Jeremy, så i dag var det som å begynne fra nytt av, men jeg er i godt humør  og fornøyd med dagen, sa Rossi.

I dag fortsetter testkjøringen i Valencia. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser