Prøvekjøring av Ducati Scrambler

Levering er et kryss i alle redaksjonskalendere der det blir litt ekstra travelt. For uansett hvor godt en planlegger, dukker det alltid opp noe uventet og kludrer det til. Det hører liksom med.

I dette tilfellet kom innbydelsen fra Ducati om å kjøre til Palm Springs i California både som en for tidlig julegave, men også midt i leveringen. Det var bare å hive seg med – vi er det eneste magasinet fra Norden, og prøvekjøringen sier ikke lite med tanke på hvor hardt Ducati satser på å markedsføre den nye modellserien i tillegg til ordinær reklame. Dermed ville vi jo ha med den i nummer 2 for enhver pris. Heter den forresten Ducati Scrambler eller Scrambler Ducati..?

Her sitter vi journalister og oversettere bak tastaturet, og Lina på layout, og syr sammen det aller siste materialet. Samtidig tikker det inn et knippe bilder av Jonathan mens han er ute og sladder med sin Scrambler i ørkenen. Jeg kikker ut gjennom vinduet på den regnvåte fasaden på huset midt imot og innser at California akkurat nå er et litt triveligere sted enn der jeg selv befinner meg. Jo visst har jeg en Ducati i garasjen som venter på meg i ettermiddag, men desemberregn og rushtrafikk har ikke helt samme tiltrekningskraft som solnedgang i ørkenen.

Akkurat nå ligger Jonathan fortsatt og sover i hotellsengen. USAs østkyst ligger jo et tredjedels døgn etter oss i tid. Regn imidlertid med at han vil avlegge førstehåndsrapport når han er tilbake etter dagens kjøring.

Nyt det mens du kan, Jonathan – når du kommer hjem, er det payback time!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser