Presenterer sin nye Touring-serie

Til 2018 kommer CVO Limited, CVO Street Glide og CVO Road Glide i nye utgaver. Alle tre syklene er oppgradert med 1923cc Milwaukee-Eight-motoren, som leverer opptil 166 Nm dreiemoment. CVO-modellene er nummerert i et begrenset antall, og er utstyrt med integrert kommunikasjonsteknologi som har en trådløs grensesnittmodul for hodetelefoner. Føreren kan bruke det medfølgende Bluetooth-headsettet til å kommunisere med motorsykkelens Infotainment-system, passasjeren eller andre førere.

CVO Street Glide har fått tre nye fargesett og Talon-hjul og bremseskiver, samt et nytt 900 watts infotainment-system. CVO Road Glide kan blant annet by på 21-tommers Knockout-forhjul, tre lakkalternativer og en slank, ny forskjerm. CVO Limited er utstyrt med Dual-bendind-fjæring foran og emulsjonsdempere bak (med håndjusterbar forinnstilling), oppvarmet sete, nøkkelfjernkontroll og Brembo-bremser med ABS og Harley-Davidson Smart Security System.

Den amerikanske produsenten tar ellers Street Glide Special og Road Glide Special i en ny designretning for 2018, de bytter krom med svart.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser