Premiedryss fra Bike

Bike har en lang historie med å gi bort motorsykler til heldige lesere, men gavedrysset har aldri vært mer omfattende enn det siste året. I løpet av de siste 12 månedene har vi gitt bort en skinndress fra Berik (9000 kroner), en hjelm fra Arai (5500 kroner) en Honda CBF 125 (33 900 kroner), messebilletter til 50 000 kroner og sist, men ikke minst, en Benelli Tornado til 239 000 kroner.
– Det er alltid særdeles hyggelig å dele ut premier til leserne, men det er ekstra artig å ringe folk og fortelle at de har vunnet en motorsykkel til godt over 200 000 kroner, forteller en entusiastisk redaktør Morten Broks.

Vinn-vinn
Han har stor tro på at premiedrysset skaper gode relasjoner til leserne.
– Det at folk har relativt store sjanser til å vinne så store premier er et særdeles godt argument for å abbonere eller kjøpe Bike jevnlig. De får en ekstra gulrot og vi får spre enda litt mer motorsykkelglede. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle parter, fortsetter han.

Bortsett fra messebillettene ble alle premievinnerne trukket denne uken og ingen er foreløpig offentliggjort. Alle er heller ikke kontaktet. Det betyr at du fortsatt må smøre deg med litt tålmodighet for å få vite om du er en av de heldige. Skaffer du deg Bike 8, vil du derimot kunne lese om samtlige vinnere der.

Håper du på telefon fra Bike en av de nærmeste dagene?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser