Pol Espargaro fortsetter hos KTM

2013-sesongens Moto2-mester, spanske Pol Espargaro, har vært hos KTM siden 2017, og nå forlenger KTM kontrakten med ytterligere to år. Han har fire topp 10-plasseringer, det beste resultatet er en 9. plass på Phillip Island i debutsesongen hos KTM.

– Jeg setter stor pris på KTMs filosofi, og jeg vil fortsette å prøve å nå målene våre. Jeg vet ikke helt når vi vil nå disse, men jeg er sikker på at vi vil komme dit. Jeg må få takke hele stallen for hvordan de støtter meg, og for lederskapet som teamsjef Paul Travathan viser. Selvsagt også Mike Leitner og Pit Beirer, som står på hver eneste dag, samt alle andre som jobber med racingen. Vi er et team med ambisiøse mål. Jeg opplever mine beste øyeblikk i MotoGP, og jeg er oppriktig glad for å få være her til minst 2020, uttaler Pol Espargaro selv.

– Pol har vært en vesentlig del av prosjektet vårt, han har vist stor tillit og tro på oss, og vi har fått to niendeplasseringer som beste resultat, sier Pit Beirer, daglig leder hos KTM Motorsports.

Spørsmålet om hvem som skal bli teammakker med Pol Espargaro i 2019, er foreløpig ikke besvart. 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser