Plassen Nordisk Mester

I søndagens første løp, som gikk på tørr bane, fikk ikke Borg-føreren opp tempoet og måtte se seg slått av Daniel Kubberød og Norvald Haaland.

Andre løp ble preget av regn og våt asfalt. Ollys kom ut som nr 6, og fikk ikke opp tempoet før halve løpet var gått. I front hadde Daniel Østbye og Daniel Kubberød dratt fra de andre og etterhvert dro Østby fra Kubberød og regjerte i topp alene en god stund. De seks siste rundene fikk Ollys opp tempoet og hentet inn 1-2 sekund på Østby hver runde. Han hadde forøvrig løpets beste rundetid på 1.07.901.

Da siste runde startet var Ducati-føreren helt i hekken til Østby. I siste sving tok Plassen bokstaveligtalt innersvingen på lederen og bremset seg forbi. Dermed gikk sieren til Ole Bjørn Plassen med sin Ducati 1098R

Fornøyd

Den nybakte Nordiske mesteren er fornøyd med resultatet.
– Jeg har strevd litt med å få opp tempoet på løp i år. Så en seier smakte veldig bra nå, smiler Ducati-føreren og takket teamet og alle sine støttespillere for tittelen.

Plassen er regjerende Norgesmester og med 3. og 1. plass i helgen hentet han verdifulle poeng for å forsvare NM-tittelen. Han ligger nå på 2. plass, bak Daniel Kubberød.

Siste NM-runde blir kjørt 24. september på Vålerbanen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser