Pedrosa vil ha 8 millioner euro fra Suzuki

Silly season 2015 har begynt for lenge siden. Márquez og Honda har offentliggjort en forlenget kontrakt, og Rossi har gjort det klart at han vil fortsette å kjøre i to år. Det går også mange rykter om Suzuki, som vender tilbake til MotoGP neste sesong.

Dovizioso har begynt å forhandle med Suzuki, men også flere andre førere er interessante for Suzuki. Pedrosa skal ifølge spanske Motociclismo ha blitt tilbudt å fortsette hos Honda mot en betraktelig lønnsreduksjon, men har også fått forespørsler fra Suzuki. Pedrosa er et av Suzukis beste alternativer for å kunne være med og sloss om mesterskapet neste år. Dette vet Pedrosa, og derfor har han forlangt åtte millioner euro i lønn.

Dette er i nærheten av det som Rossi ryktes å tjene på sin kontrakt med Yamaha, hvis ikke mer, da Rossi måtte gå ned kraftig i lønn for å få vende tilbake til Yamaha. Rossi ligger på toppen av lønnslisten i MotoGP, så det er altså mye penger Pedrosa krever.

MotoGP-kommentator David Emmett har et interessant perspektiv på alt sammen. Han tror at Pedrosas 8 millioner euro er som rockebandet Van Halens forhold til brune M&M's – Pedrosa forlanger en så stor sum for å se om Suzuki virkelig er dedikert til å vinne. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser