Pedrosa: «Jeg kan ikke fortsette å kjøre slik»

Dani Pedrosa måtte bane seg vei gjennom feltet på søndag etter en dårlig start. Til slutt fikk han nøye seg med en sjetteplass etter å ha blitt kjørt forbi av sin teammakker Marquez, som lå som sistemann etter første sving. Etter racet avslørte Pedrosa at han allerede i fjor hadde store problemer med armpump, men valgte å tie om det.

– Jeg begynte å få problemer her (i Qatar i fjor, red. anm.), så hele fjorårssesongen måtte jeg kjempe hardt i hver eneste race. Jeg har ikke helt klart å levere siden det. Resultatene har aldri vært spesielt bra på grunn av dette problemet, uttaler Pedrosa selv.

Pedrosa skal ha tilbrakt vinteren med å farte rundt til leger verden over. Samtlige har anbefalt at han ikke bør opereres på grunn av risikoen dette innebærer. Han har prøvd å løse problemet på andre måter – uten suksess.

– Jeg kan ikke fortsette å  konkurrere og kjøre på denne måten. Så planen min er nå å prøve å fikse armen. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan dette skal bli. Som sagt vet ikke legene hva de skal gjøre. Jeg skal forsøke å bli kvitt problemet. Teamet vet om dette.

Pedrosa avsluttet med å konstatere at han ikke har så mange svar akkurat nå. Han skal reise rundt igjen og prøve å komme frem til en løsning sammen med spesialister. Dermed settes det et stort spørsmålstegn ved neste runde i Texas, USA, som kjøres om bare to uker.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser