Pangstart på sesongen for Sigvartsen

– En bedre sesongstart hadde jeg ikke drømt om, forteller Thomas i teamets pressemelding etter å ha kjørt inn til en sjette- og sjuendeplass i de to første løpene under sesongåpningen i Valencia.

Under lørdagens kvalifisering klokket han inn 15. bestetid, 1,9 sekund bak raskeste fører. Selv var han ikke helt fornøyd med egen prestasjon, og noen tekniske problemer ødela dessverre store deler av den andre kvalifiseringen.

Søndagens første løp åpnet på best mulig måte. Thomas fikk en veldig bra start, og etter tre av nitten kjørte runder lå han som nummer fem og ledet en gruppe på fire førere. Etter halvkjørt løp ble det kamp om plassene, og Thomas kunne krysse mållinjen som nummer sju, ny besteplassering i serien.

Det andre løpet ble også en enorm opptur for Thomas og teamet. Han brukte litt lengre tid på å avansere seg gjennom feltet, men da løpet var halvkjørt, startet han sluttspurten. Fra ellevteplass kjørte han forbi flere av konkurrentene, og kunne til slutt krysse mållinjen til nok en ny besteplassering – denne gangen som nummer seks.

– Det gikk mye bedre enn jeg hadde ventet. Jeg hadde som mål å fullføre topp ti i begge løpene, og det gjorde jeg med god margin. Jeg er nærmere de raskeste enn jeg noen gang har vært, så det er en god bekreftelse på at jobben jeg og teamet har gjort med veldig få testdager i vinter har vært bra, forteller Sigvartsen.

– Det gir en ekstra boost for både meg og teamet for videre arbeid. Det er selvfølgelig litt ekstra gøy med plasseringer jeg ikke har hatt før, men samtidig er blikket rettet mot det som møter oss på Aragon i slutten av mai, avslutter han.

Thomas ligger nå på en oppløftende sjuendeplass sammenlagt i FIM CEV Repsol Moto2, med 19 poeng.

Teamet takker sponsorer og samarbeidspartnere, og BIKE gratulerer med flott innsats!

Bildene er levert av teamet.
Les mer om Thomas på www.sigvartsen-racing.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser