Pål Anders nummer 5

Ullevålseter slet i går med en GPS som ikke fungerte, men i dag var han tilbake slik vi kjenner ham. I mål var han 26 minutter bak den suverene vinneren Coma, og det holdt til en oppløftende femteplass for vår ørkerev.

Coma var forøvrig i en egen klasse på dagens etappe. Han var hele 12 minutter foran nærmeste konkurrent.

Plasseringsjafs
Dagens sterke resultat betyr også at Pål Anders tar et skikkelig jafs oppover i sammendraget. Før dagens etappe var han nummer 11, nå er han nummer 5, drøye 43 minutter etter nevnte Coma. Andreplassen har spanjolen Pujol, som nå ligger 12,16 minutter etter. På tredjeplass følger Casteu 24,20 minutter etter.

Dette kan endre seg, for det på langt nær alle førerne som har kommet til mål, men det er derimot lite trolig at noen av disse kan true Ullevålseters topplassering.

Frostad har brutt
En av førerene som fortsatt ikke har passert målstreken er vår andre norske deltaker, Gjermund Frostad. Han måtte dessverre bryte Rally Dakar etter 353 kilometer av dagens etappe. Det får Bike opplyst via arrangørens hjemmesider. Det betyr at eventyret er over omtrent før det begynte for den sympatiske Lier-mannen.

Du kan følge de norske deltakerne på deres hjemmesider www.dakar.no og www.rallydakar.no.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser