Pål Anders nummer 11

Det har gjennom hele dagen vært svært vanskelig å følge med å utviklingen i løpet på grunn av tekniske problemer på arrangørens hjemmesider, men nå later det til at Pål Anders Ullevålseter er blitt nummer 11 på dagens etappe.

På deres egen nettside www.dakar.no opplyser kona Solveig at hun nettopp har fått en tekstmelding fra mannen som lyder «gps deff. dritt alt!». Det tyder derfor på at Ullevålseters GPS har fungert alt annet enn tilfredstillende på dagens etappe.
– GPS-en var ødelagt i går når han kom til kaia i Malaga. Der fikk han hjelp av produsenten (det er de som har ansvaret for at apparatet virker), og en defekt ledning ble byttet eller reparert. Da jeg pratet med Pål Anders senere på kvelden trodde han at alt var ok.

– Spørsmålet er om GPS-en har vært defekt i hele dag eller bare deler av dagen. En ting er at man ikke finner frem i løypa, for siden han startet så langt bak på morgenen, så fant han forhåpentligvis noen å henge seg på. Problemet er at man da er avhengig av andre for å finne frem, og må da følge samme tempo. Den delen jeg tror Pål Anders tenker mest på er at han kan risikere 2 timers tilleggstid for å ha kjørt uten GPS-en påslått!!!

Vår andre nordmann, Gjermund Frostad ble nummer 23 på dagens etappe.

Marc Coma vant etappen, fulgt av Pujol, Casteu, Street, Viladoms, De Azevedo og Rodrigues.

Vi oppdaterer saken senere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser