Pål Anders leder fortsatt etter fjerde etappe

I dag bød navigeringen på vanskeligheter for Pål Anders Ullevålseter, og det var ingen lett oppgave å være først i sporet. Han bruke mye tid på å finne riktig vei underveis.

– I perioder var veien blåst bort, det var vanskelig å finne frem, så jeg brukte litt tid på det i dag, forteller Pål Anders på telefonen. Han ble tatt igjen av fører nummer 102, Robert Theuretzbacher (andremann totalt). Han startet 4 minutter bak Pål Anders, og de fulgte hverandre i 10 mil.

– Jeg hengte meg på ham, forteller Pål Anders. – Men han kjørte veldig mye feil. I slutten av etappen brukte jeg lang tid på å finne riktig vei. Da jeg endelig fant riktig vei, stoppet jeg litt, for jeg ville ikke at han skulle følge meg. Han kjørte forbi meg og kjørte feil. Jeg kom alene inn til mål. Jeg har ikke vunnet med mye i dag, men jeg har en kjempegod følelse. Jeg føler meg bra.

Utfordringen er nå at esken med store reservedeler ikke har kommet frem. Pål Anders har dermed ingen backup om det skulle oppstå store feil på motorsykkelen.

Det var vært flere ulykker i løypa, og noen førere har blitt fraktet ut av racet.

I morgendagens etappe, nummer fem, skal førerne starte fra depoet. 
Fartsetappen til Laayoune er på 225 km, og deretter venter en transportetappe frem til Dakhla på 532 km.

Foto: Alain Rossignol
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser