Oppgradert BMW R1250RT for 2021

Nyheter og oppgraderinger kommer tett som haggel nå – denne gang er det BMWs tur til å vise fram en oppgradert versjon av R1250RT.Det som er mest iøynefallende er en ny øvre kåpedel hvor de runde «Angel Eyes» er byttet ut med moderne utseende LED lykter. Toppen av kåpen er lavere og aerodynamikken er forbedret for å redusere turbulensstøy.

Motoren er oppgradert til Euro 5, men har samme ytelse som før. Elektronikken byr på et nytt Ride mode: ECO. Det skal redusere forbruk og gi en mykere momentkurve. Bremsene er nå full-integral – dvs. at både frambrems og bakbrems aktiveres samtidig, uavhengig om du bruker hendel eller pedal. Nytt for 2021 er at Active Cruise Control kan leveres som option. Den bruker radar for å justere hastigheten i forhold til langsommere forankjørende. BMW har ikke installert blindsone-radar, slik Ducati har på sin V4 Multistrada.

Instrumentpanelet er nytt og har en 10,25″ TFT fargeskjerm med 1920 x 720 oppløsning. Infotainment-systemet har innebygget Bluetooth antenne slik at det kan kommunisere med headset og telefon. Pris i Norge er fra 254.990,-

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser