Oppbevaringsskap med lås ved motorsykkelparkering

Tre rekker med disse oppbevaringsskapene er utplassert på prøve i tre måneder i Chelmsford, England. I skapet kan motorsyklisten oppbevare utstyret og så låse skapet sammen med motorsykkelen. Det virker jo ganske praktisk å ha en lås som venter på en, samt å slippe å bære med seg alt av bekledning.

– Jeg var på skiferie i Italia for tre år siden da jeg kom i snakk med en fyr i en bar. Han fortalte om en idé han hadde for oppbevaring av utstyr. Som motorsyklist syntes jeg dette var en fantastisk idé, for mange ønsker ikke å dra med seg utstyret overalt, forteller Toni Impieri, eier av MotoParking.

Chelmsford har samarbeidet med Impieri i nesten ett år for å få til prosjektet, og MotoParking jobber med at flere steder skal teste produktene. Den større modellen, Touring, rommer 245 liter, mens den mindre, City, rommer 85. MotoParking håper at den lett tilgjengelige oppbevaringen vil øke antallet motorsyklister som kjører med komplett utstyr og ikke legger igjen enkelte ting hjemme for at det ikke skal bli for upraktisk å dra på.

Hva mener du – noe vi burde få til her i landet?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser