Ole Bjørn Plassen ønsker seg NM-gull

Det blir først og fremst hjemlig satsing på Ole Bjørn Plassen i år, men teamet vil også kjøre tre av sju runder i det spanske mesterskapet CEV i Superbike-klassen. 

Etter to sesonger i CEV Repsol European Superbike Championship, der teamet har gjort seg bemerket med masse flotte prestasjoner til tross for begrensede midler, har teamet nå bestemt seg for å satse på et nytt NM-gull. 

Ole Bjørn og teamet vurderte flere alternative serier for 2017. IDM (åpent tysk mesterskap) og BSB Superstock 1000 (Britisk mesterskap) var andre alternativer. IDM har dessverre havnet litt bakpå med planlegging av 2017-sesongen, og ingen informasjon om serien er kommet i skrivende stund. BSB STK 1000 betegner teamet som selvmord med tanke på budsjettet, og teamet ville fått problemer med å fullføre sesongen siden det er 12 runder og hele 18 løp. Teamet hevder videre at de måtte ha doblet budsjettet for å gjøre en seriøs satsning i en utenlandsk serie. De siste sesongene har vært gjennomført på et minimum, og da er det bedre å komme «hjem», få kjørt masse motorsykkel og utviklet seg videre. 

Teamet fortsetter med Ducati, og er lovet support fra teknikere fra Ducati Corse også i 2017. 

Jesper Jeppesen fortsetter også i teamet, og etter glimtvis å ha vist et meget bra tempo i 2016 håper han å ta nye skritt fremover i 2017. Thomas Leela er dessuten tilbake fra en ryggskade, og han skal kjøre enkelte løp i Norgescup 1000 for teamet. 

Første løp er 23. april i Valencia, og teamet håper å få unnagjort noen gode tester innen denne datoen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser