Offroadtouring? Det er Ural, det!

Ural Gear Up Geo – ultimat offroadtouring?

En av våre bereiste venner sverger til sidevogn som den ultimate reiseredskapen og etter å ha sett videoen vi har linket til nedenfor er vi tilbøyelig til å være enig med ham. Nå kjører ikke vår venn Ural, men når det gjelder utradisjonell markedsføring er det få som slår det (tidligere) russiske selskapet. Sykkelen har fremdeles en motor som stammer fra førkrigs BMW, selv om den er endret for å møte noen av de moderne forskriftene, i det minste. Etter hvert har den fått både bremser og fjæring som virker – i motsetning til før.

Den kan også skryte av 2WD (Jada!!) og rikelig bagasjeplass. Passasjerplassen er også romslig. For å stoppe de 330 kiloene er sykkelen utstyrt med Brembo bremser og en skikkelig svinggaffel foran sørger for optimale sidevognsegenskaper (dykker ikke under bremsing!). Dempingen besørges av raceutviklede Nitron dempere!! Ellers har nykommeren USB kontakter og en Jerrykanne for ekstra bensin. Lakkeringen? Kreativ …..
Gear Up Geo er sannsynligvis den mest avanserte sykkel som noen gang er laget av Ural, men det haster hvis du vil ha en: Ural Gear Up Geo er skikkelig Limited Edition – kun 20 stykker skal lages.
Noen som vet retningsnummeret til Irkutsk?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser