Octo Pramac satser for fullt i 2016

I går informerte Octo Pramac om satsingen foran årets MotoGP-sesong. I fjor kløv 26-åringen Danlio Petrucci fra Italia opp på plassen etter Andrea Iannone, som er gått videre til Ducatis fabrikksteam. Petrucci leverte varene i sin første sesong hos teamet, blant annet en andreplass på Silverstone, og han forventes å gjøre enda bedre fra seg i år.

Scott Redding fra Storbritannia er teamets nye tilskudd i år. At 21-åringen skulle forlate Marc VDS til fordel for Octo Pramac kom ikke som noen direkte nyhet da dette ble offentliggjort sent i sommer.

Han har nå testet den versjonen av Desmosedici GP-sykkelen som satellitt-teamet har til disposisjon. Redding uttaler seg svært positivt om både sykkel og team i Octo Pramacs pressemelding.

– Under de første testene mine ble det full klaff med teamet, og som sagt, løpssykkelen er crazy. Været var ikke perfekt i Valencia, men målet var jo å jobbe. Og faktisk, i Jerez gjorde vi en fantastisk jobb, uttaler han.

Som hos alle andre MotoGP-team har Octo Pramac måttet omarbeide syklene sine grundig for at disse skal kunne leveres med de nye begrensningene på elektroniske hjelpemidler og ECU, samt med de nye Michelin-dekkene. Nå gjenstår det å se hva Perucci og Redding kan yte når sesongen drar i gang.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser