Nyhet: X-803RS Ultra Carbon

Pressemelding fra Ruco AS:

X-803RS Ultra Carbon er X-lites eksklusive, karbon racinghjelm. X-803RS Ultra Carbon har samme spesifikasjon som X-803 Ultra Carbon, men har i tillegg MotoGP spoiler som kan settes på/fjernes. Sotet visir inkludert. Ultralett skall av karbonfiber gir en vekt-reduksjon på mellom 70-90 gram kontra X-803. (Når X-803RS Ultra Carbon er påmontert MotoGP spoiler vil vekten være tilnærmet lik som X-803 fordi spoileren har en ca vekt på 60-70 gram). X-803RS Ultra Carbon overgår de tekniske spesifikasjonene til sin forgjenger,

X-803RS Ultra Carbon er designet og utviklet for de mest krevende motorsyklister, de som fokuserer på minimal vekt – enten det gjelder løp/konkurranser, trackdays eller den som bare vil ha det ultimate på gaten. X-803RS Ultra Carbon er meget kompakt i størrelse og lages i 3 skallstørrelser for beste tilpasning ifht. hode, vekt og det totale volum. Hver komponent (skallet, visir, racing-experience-interiørkomfort, ventilasjonssystemet) er resultatet av innovativ utvikling med sikte på å tilby ett produkt med konstant kvalitet og perfekte ytelser.
Leveres i størrelser XXS – XXL
Veil. pris: Fra 6.999,-
Norsk leverandør: Ruco AS

Ultralett skall i karbonfiber, NERS – Nolan Emergency Release System, hvor kinnputene enkelt kan fjernes før man tar hjelmen av hodet ved ulykke. Rask og enkel betjening av visirmekanisme med dobbeltvirkende system. Effektivt RAF (Racing Air Flow) ventilasjonssyste via 10 porter, hvorav 6 er direkte luft inn til hjelmen i front og 4 porter er for utlufting. ASD (Adjustable Stability Device) – X-803 er forbedret når det gjelder stabilitet ved høye hastigheter takket være hjelmens forbedrede aerodynamikk og den nye justerbare bakspoilerprofilen. Carbon Fitting Racing interiør med nyskapende nettkonstruksjon hjelper luftbevegelsen rundt den øvre delen av hjelmen. Carbon Fitting interiøret er selvfølgelig uttagbart og vaskbart. «MotoGP Racetrack Aerodynamic Spoiler» (RAS) som er testet og utviklet via Nolan/X-lite racing piloter og bruk av vindtunnel, i tillegg går vinden over pukkel på skinndressen for maksimering av toppfart. 1 sotet visir, er inkludert i esken i tillegg til klart visir som er påmontert hjelmen. DD-ring på hakerem. Farget visir er tilleggs utstyr og skaffes i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv eller metallic blå utførelse.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser