Nyhet: Lindstrands SYLARNA jakke og BORGVIK bukse

Lindstrands Sylarna – adventure jakke med membran og meget hyggelig pris

Pressemelding:
Det svenske mc-bekledningsmerket Lindstrands introduserer den nye SYLARNA jakken i klassisk adventurestil som en del av sin 2024-kolleksjon. De nye BORGVIK buksene er en ideel match med sammenlignbare kvalitetskriterier. Begge produkter er utviklet for langdistansekomfort og stilfull funksjonalitet. SYLARNA gir enestående beskyttelse og stil for turkjørere. Jakken er utstyrt med to store brystventilasjoner og en «Open Back Vent» for optimal luftstrøm. Det uttakbare termo-innerforet og DRYWAY Drop-Liner membran sikrerat du holder deg varm og tørr. Det justerbare midjebåndet tillater tilpassing av passform. Med CE-AA sertifisering er SYLARNA det ideelle valget for turkjørere som verdsetter komfort og beskyttelse.

Lindstrands Borgviuk bukse – ideell partner til Sylarna jakke

BORGVIK tilbyr ultimat komfort og allsidighet for både menn og kvinner. Buksene har to sidelommer og utakbart termo innerfor. DRYWAY Drop-Liner membranen holder deg tørr, og justerbart midjebånd lar deg tilpasse passformen. Med CE-AA sertifisering for sikkerhet og D-størrelser inkludert i størrelsesutvalget komplementerer BORGVIK perfekt enhver turjakke.
SYLARNA jakken kommer i to farger, Black/Grey str 48-64 og Dk Grey/Black str 48-62, hver med røde eller gule HI-Vis striper. Prisen er kun 2495,-.
De matchende BORGVIK buksene koster 1895,-. Fra og med 2024 leveres alle Lindstrands jakker og bukser med 3 års garanti. For mer informasjon og
forhandlere, vennligst besøk www.lindstrandsmc.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser