Nye versjoner av BMW R 1200GS

BMW har allerede presentert en Euro 4-klasset versjon av populære R 1200GS, som også har fått rykkutjevner på utgående aksel og noen andre mindre oppdateringer. Men nå viser den tyske produsenten enda en ny versjon av eventyreren. Eller to, for å være mer nøyaktig. Til 2017 vil det tilbys en ny R 1200GS med betegnelsen Exclusive.

Den har nyeste versjon av den aktive støtdempingen Dynamic ESA som ekstrautstyr, selvsagt samme Euro 4-spesifikasjoner i motoren, samt rykkutjevner. Effekten er på samme nivå, med 125 hestekrefter. Exclusive er veifokusert og kommer i nye og litt mer dempede fargekombinasjoner.

Den andre nye versjonen av R 1200GS heter Rallye, og er en vanlig GS som har lånt noe av tilbehøret som utgjør den mer fullfjærede eventyreren R 1200GS Adventure. Her finner vi blant annet trådeikehjul som kan kles med grovknastede dekk. Det er mulig å ta vekk passasjerfothvilerne for å bidra til en mer sportslig stil. Modellen har egen Rallye-sal, mer sportslig vindskjerm, beskytter for radiator og ramme, samt bredere endurofothvilere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser