Nye og rappkjeftede Honda Rebel

Det er en tid siden vi så eller hørte noe fra Honda i cruisersegmentet, men i dag avslørte produsenten en helt ny modell som kan bety et comeback på området.

Honda Rebel er en A2-tilpasset, enkel og avskallet glider. Den finns i svart, sølv og rødt. De aller fleste detaljene er svartlakkerte, foran sitter et bredt 130/90-dekk, og forskjermen er kort. Designen er en moderne tolkning av bobber-designen.

Motoren er hentet fra sportslige CBR 500R, men innsprøytningen er mappet om for mere trøkk på bunnen av registeret istedenfor i toppen, og dette er mer på linje med motorsykkeltypen. Makseffekten er 45 hestekrefter ved 8500 rpm, og maks dreiemoment er 44,6 Newtonmeter ved 6000 rpm. Girkassen har seks trinn.
 
Sallhøyden er lave 690 millimeter, og akselavstanden er 1488 millimeter. Styret er litt lavere, men av grovere diameter, og foran sitter det et LCD-display i et rundt instrumenthus. Tanken rommer 11,2 liter.

Foran sitter det en konvensjonell teleskopgaffel på 41 millimeter. I andre enden av stålrammen sitter det doble bakdempere med justerbar forspenning. Bakrammen av støpt aluminium er designet for å forenkle for dem som vil sette sitt eget preg på modellen. Det skal også finnes godt med tilbehør til Honda Rebel.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser